Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Enterprise k diamantům


ikona
Mr. Hlad
j. j. abramsstar trek
 

J. J. Abrams je člověk, který by s trochou štěstí mohl mít za pár let svou sochu v nadživotní velikosti vedle nápisu „Hollywood.“ Nejdřív se mu s pomocí seriálu Alias podařilo posunout tehdejší televizní tvorbu na vyšší úroveň, ze Ztracených je už teď legenda a Mission: Impossible byla parádní a režijně téměř bezchybná záležitost, která doplatila na negativní publicitu spojenou v té době s Tomem Cruisem. A v létě se do kin přiřítí jeho Star Trek, ze kterého fanoušci science fiction už teď nemohou pořádně spát. Přesto Abrams už teď chystá další zajímavou záležitost. Zatím ale jen jako producent.

Dosud nepojmenovaný filmový projekt bude vycházet ze skutečných událostí z roku 2003, kdy se skupina italských zlodějů dostala přes rovnou desítku nejmodernějších zabezpečovacích zařízení v Antverpách a odnesla si s sebou domů něco přes sto milionů dolarů ve zlatě, diamantech a špercích. Jestli bude Abrams i režírovat se zatím neví, každopádně i jako producent si své filmy dokáže ohlídat a pořádná zlodějina tu už dlouho nebyla, takže rychle sem s tím!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace