Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noční šichta Brada Pitta


ikona
Mr. Hlad
brad pitt
 

Podivuhodný případ Benjamina Buttona byl ještě před pár měsíci považován za oscarového favorita, ale nakonec mládnoucího hrdinu překonal indický milionář. Brad Pitt však může být i tak spokojený, protože si do svého portfolia mohl s klidem zapsat další povedený kousek. V jeho kariéře bychom vůbec jen těžko hledali vyloženě špatný film. V poslední době se navíc začal i poměrně úspěšně věnovat produkci (Skrytá identita) a i když mu je pětačtyřicet, stále si může vybírat role prakticky neomezeně. Špiona si už zahrál například v Pan a paní Smithovi nebo Spy Game, po žánru se mu však začalo nejspíš stýskat. 

V jeho produkci totiž vznikne adaptace údajně nejlepšího bestselleru klasika špionážního žánru Johna Le Carré The Night Manager. Hlavním hrdinou tu je noční manažer evropského hotelu, s jehož pomocí hodlá tajná služba rozbít síť obchodníků se zbraněmi. Všechno se ale trošku zvrtne. Podle Le Carrého vznikl například oscarový Nepohodlný nebo Conneryho Ruský dům. The Night Manager zatím nemá režiséra ani herce, ale scénář bude psát Robert Edwards a Pitt, když už produkuje, by se klidně mohl rozhoupat a vzít i tu hlavní roli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace