Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avengers hledají režiséra


ikona
Mr. Hlad
avengersiron manmarvel
 

 A možná už ho našli. Marvel nedávno zjistil, že nestíhá natáčet a pouštět do kin filmy tak, jak by si představoval, a tak ThorCaptain America a týmovka The Avengers změnili data svých premiér. Původně se tvrdilo, že přesun posledního jmenovaného kousku z července 2011 na květen dalšího roku je pouze důsledkem toho, že Marvel nestíhá a zároveň nechce dělat konkurenci sám sobě, teď to ale vypadá, že důvod je jiný. Režie by se totiž podle všeho měl ujmout Jon Favreau a ten teprve teď začíná točit druhého Iron Mana.

V Marvelu se svého zlatého hocha nechtějí jen tak vzdát a údajně mu už leží na stole velmi slušná nabídka. Oficiálně sice ještě není potvrzené nic, ale sám režisér a se párkrát do médií vyjádřil v tom smyslu, že by mu nedělalo nejmenší problém kočírovat comicsovou elitu. Kdyby se však The Avengers měli objevit v původním termínu, Favreau by se zkrátka nestihl přesunout se od Tonyho Starka. Každopádně volba je to logická a bezpochyby i dobrá. První Iron Man byla zábavná comicsovka bez větších chyb a přesně to samé se čeká i od druhého dílu. A když se podaří i ten, proč by to nemělo vyjít i ve větším měřítku?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace