Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 11/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Čerství držitelé Oscara už se poohlížejí po nových rolích. Zatímco Penelopé Cruz by ráda zopakovala svůj triumf a možná si zahraje v dramatu Into the World, v němž by se měla vydat po stopách svého mrtvého manžela, jenž zahynul v Sarajevu, Sean Penn bude chránit svého syna před mexickými gangstery. Cartel bude produkovat Brian Grazer a nedokumentární režii si poprvé vyzkouší Asger Leth.

To Tom Cruise má jiné starosti. Jako čerstvý prezident USA zjistí, že mu po krku jde všemocná organizace. V politickém thrilleru The 28th Amendment mu nejspíš nakonec parťáka Denzel Washington dělat nebude (dvě takové hvězdy v jednom filmu by zapříčinily implozi vesmíru), ale režie se ujme držitel Oscara za Životy těch druhých Florian Henckel von Donnersmarc. To Mark Wahlberg na politiku kašle a radši si všechno vyřídí postaru. V Prisoners mu parta hajzlíků unese dceru a on se vydá do ulic pro spravedlnost. A podle všeho rovnou ve stylu Charlieho Bronsona a jeho Přání smrti.

Husto bude i v Sherwoodu. Robin Hood totiž už nafasoval pár kamarádů. Jako parťáky pro Russella Crowea si režisér Ridley Scott vybral drsňáka ze Ztracených Kevina Duranda, televizní hvězdu Pohotovosti Scotta Grimese a zpěváka kanadské kapely Great Big Sea Alana Doylea.

A teď k režisérům. Režisér výpravného a poměrně povedeného Mongola Sergei Bodrov natočí podle námětu Zacka Snydera drama The Last Photograph o tom, jak je těžké v Afghánistánu získat dobré fotky a dožít se rána. Něco se začíná dít i kolem amerického remaku vynikajícího švédského hororu Let the Right One In. Režírovat bude tvůrce Monstra Matt Reeves. A nakonec o sobě dává vědět i George Miller, jenž by se rád vrátil ke čtvrtému Šílenému Maxovi. Těžko však říct, jestli má smysl na tuhle legendu navazovat tím, že její pokračování bude 3-D anime.

Tak zase příště.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace