Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantastické comicsové změny


ikona
Mr. Hlad
christian balecomics
 

Fantastická čtyřka byla blbost, na tom se asi většina lidí shodne. Tim Story je totiž mizerný režisér, Jessica Alba ještě mizernější herečka a Julian McMahon padouch maximálně do Disneyovky. Není divu, že po velmi vlažně přijatém druhém díle se Foxové rozhodli dát tuhle sérii k ledu. Ale teď si to rozmysleli. Nemusíme se však bát, že by se bezkrevná comicsovka vrátila ve stejné podobě, studio totiž údajně chystá restart. A poměrně zásadní. Nepočítá se ani s režisérem a ani s žádným z herců, což je velmi dobře. Nová Fantastická čtyřka by prý měla jet ve stylu Iron Mana a ať už si o restartech a předělávkách myslíte cokoliv, v tomhle případě je pokus o nové uchopení látky rozhodně lepší volbou než třetí díl.

A když jsme u těch comicsů, proč se nepodělit o nejnovější kachnu (kachna=nejspíš to jsou kecy, které jsou pravdivé průměrně v jednom případě z pětiset čtyřiceti šesti). Christian Bale by se měl údajně začít bát o hlavní roli ve třetím Batmanovi. Po tom, co při natáčení čtvrtého Terminátora parádně seřval kameramana, o něj totiž prý už studio nejspíš nestojí a nahradit by ho mohl terminátorovský parťák Sam Worthington. Ale pro jistotu ještě jednou – nejspíš je to kachna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace