Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Horší než Chipmunkové?


ikona
Mr. Hlad
adaptace
 

Co může být horšího než film, ve kterém Jason Lee dělá křoví třem otravným a vřískajícím hlodavcům? Zpívající parta uječených monster donutila i do té doby zdravého a vyrovnaného člověka přemýšlet o sebevraždě, bohužel masochisté nechali v kinech více než 350 milionů dolarů, a tak se kutí pokračování. To se bude jmenovat Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel, což nezní ani vtipně a ani originálně. Jasona Leeho v hlavní lidské roli nahradí Zachary Levi ze seriálového Chucka, ale jinak to bude nejspíš stejná hovadina.

Foxové ale chtějí z překvapivého úspěchu těžit dál. Tom Dey, režisér Tenkrát na východě, pro ně zadaptuje veselé příběhy amerického maxipsa jménem Marmaduke. Jeho comicsové stripy vycházejí už více než padesát let, ale údajně jde o opravdu hodně nudnou záležitost. Filmový Garfield ukázal, že natočit hodinu a půl podle comicsu, který má tři obrázky, není žádná legrace, Marmaduke se ale nejspíš vydá v jeho stopách. Sice zatím nebylo oficiálně oznámeno, jestli půjde o hraný film, animák nebo kombinaci obojího, ale tak jako tak se nejspíš musíme bát totální nudy ukryté pod žánr „rodinná komedie.“

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace