Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chuck Norris pro 21. století


ikona
Mr. Hlad
chuck norrisremake
 

Dnes se předělává všechno. Evropské komedie, asijské horory, legendární akční fláky, kultovní seriály i historky opilých kamarádů. Nikdo si ale ještě netroufnul na to, aby zremakoval něco s Chuckem Norrisem. V jeho kariéře bychom marně hledali pět dobrých filmů, přesto tenhle vousáč s kladným vztahem k USA a záporným k holícímu strojku patří mezi současné symboly Ameriky. Do filmové historie se zapsal jako Osamělý Vlk McQuade, karatista Colt z Cesty draka a nezlomný Walker, Texas Ranger. Jeho trilogie Missing In Action ale byla ve své době také populární.

A vrátí se. Veterán z Vietnamu, který se vrací na místo válečného konfliktu, aby zachránil zapomenuté zajatce, bude tentokrát nahrazen veteránem z Iráku. Jinak ale nejspíš i u předělávky dojde na patetické hlášky, hodně výbuchů a obrovský kulomet. Nová verze vznikne v produkci WWE Studios, což znamená, že rozpočet bude nejspíš dost nízký a v hlavní roli se objeví nějaký dvoumetrový wrestler, co neumí hrát. Ale koho to zajímá, když se producentům podaří ukecat Norrise na nějaké to cameo?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace