Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 10/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

A máme tu další pokus o pravidelnou rubriku. V Kdo, kde, s kým… najdete každý čtvrtek (alespoň taková je teorie) informace, které se z toho či onoho důvodu nedostaly mezi klasické novinky či do hot stuffu. Každý týden se pár věcí o nově obsazených hercích, oficiálně oznámených režisérech nebo vyhozených scénáristech objevují v poměrně velkém množství a byla by škoda vás o ně ochudit. Takže začneme.

Začneme nejzajímavější a zatím ne zcela potvrzenou zprávou. V chystané sci-fi novince Christophera Nolana Inception by si podle všeho mohl hlavní roli střihnout Leonardo DiCaprio. Po Temném rytíři asi Nolanovi nedalo moc práce tuhle hvězdu ukecat. Rozšiřuje se i obsazení chystané šílenosti Sucker Punch Zacka Snydera. Dříve oznámenou Amandu Seyfried doplní v úchylné variaci na Alenku v říši divů například Evan Rachel Wood, Vanessa Hudgens, Emma Stone nebo Abbie Cornish.

A teď už zase k něčemu normálnímu. Mickey Rourke sice Oscara za Wrestlera nedostal, ale kariéru si restartoval přímo ukázkově. A zatraceně si to užívá, protože v dramatu 11 Minutes si zahraje šéfa S&M salónu. Že ale nepůjde o laciný erotický thriller naznačuje jméno režiséra Hany Abu-Assada, jehož Ráj hned teď je hodně zajímavé dílko. A trochu toho sexuálního násilí chystají i Maria Bello, Abigail Breslin a Samuel L. Jackson. Ti všichni si společně zahrají v dramatu Rape: A Love Story, jehož hrdinkou bude žena, kterou hromadně znásilní banda gangsterů, a její dcera – svědkyně.

A teď k něčemu veselejšímu. Režisér Edward Zwick si po propadáku Defiance odskočí ke vraždícím velrybám, ztroskotaným rybářům a kanibalismu v In the Heart of Sea. O dost příjemnější práci bude mít Jason Bateman, jenž doplní George Clooneyho v chystané komedii Jasona Reitmana Up in the Air. A velryb se nemusí bát ani Reese Witherspoon, protože si možná zahraje vedle Meryl Streep, Sashy Barona Cohena a Paula Giamattiho v novém filmu režiséra Bokovky Alexandera Paynea Downsizing, jehož hrdina se rozhodne řešit osobní problémy tím, že se začne zmenšovat. I když to je možná horší než naštvaná velryba.

Tak zase za týden.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace