Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wahlberg a Ferrell v policejním


ikona
Mr. Hlad
adam mckaymark wahlbergwill ferrell
 

 Předělávka seriálové pecky z osmdesátých let A-Team nedávno dostala nového režiséra Joe Carnahana a teď se bude moci pochlubit i bratříčkem. I když evidentně nechtěným. B-Team nebude pokračováním nebo konkurenční adaptací, ale regulérní akční komedií, která se seriálem, v němž Mr. T. nosil na krku patnáct kilo zlata, nebude mít nejspíš nic společného. Ale lidi si ty dva filmy stejně asi budou plést. B-Team bude akční komedií, v niž nesourodá dvojice policistů musí řešit nejen obtížný případ, ale i vzájemnou spolupráci. A to jim moc nevoní.

Tohle téma bylo zpracováno vícekrát než „zabili mu bratra, a tak se pomstí v ilegální kickboxerské aréně a zmlátit tam Mathiase Huese.“ Tentokrát by to ale mohlo být zajímavé, protože v hlavních rolích se objeví Will Ferrell a dost překvapivě Mark Wahlberg. Ten nejspíš při sledování neakčního Maxe Paynea zjistil, že by měl vyzkoušet nový žánr, kde mu to třeba půjde lépe. Režírovat bude Ferrellův častý spolupracovník Adam McKay, který natočil Zprávaře nebo nedávné Bratry z donucení. S premiérou se předběžně počítá na příští rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace