Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nick Fury nejspíš navždy


ikona
Mr. Hlad
marvelnick furysamuel l. jackson
 

Marvel to s comicsovými filmy myslí zatraceně vážně. Jak to bude s Mickey Rourkem v druhém Iron Manovi se zatím neví, ale pokud mu producenti nabídnou víc než směšných 250 000 dolarů, možná se nakonec objeví. Každopádně další hvězdu si můžeme odškrtnout rovnou. Samuel L. Jackson sice nedávno říkal, že Nicka Furyho si už nezahraje, avšak nejspíš dostal na stůl nabídku, která se neodmítá. Marvel s ním totiž počítá pro devět filmů! Ve hře jsou Iron Man 2, Thor, First Avenger: Captain America, The Avengers a mluví se i o „jeho“ filmu S.H.I.E.L.D.

Většina z toho budou nejspíš jen štěky a čestné roličky ve stylu konce prvního Iron Mana, avšak časem by mohlo dojít i na hlavní role. Jackson akční filmy pořád ještě zvládá a nová verze comicsového Nicka Furyho je dokonce nakreslena podle něho samotného, takže by bylo docela divné, kdyby ho hrál někdo jiný. Zkrátka v budoucnu si v kině dávejte zatraceně velký pozor. Nevíte, odkud na vás nějaký ten Jackson může vyskočit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace