Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Damon a velké sci-fi


ikona
Mr. Hlad
matt damon
 

 Matt Damon si umí vybírat role, v jeho kariéře bychom našli jen málo opravdu špatných filmů a v budoucnu se chystá zaútočit na Oscary v dramatu The Informant nebo politicko-thrillerové Green Zone. Zatím si ale ještě neudělal čas na science fiction. Původně se měl sice objevit vedle Toma Cruise v Minority Report, ale nakonec to nedopadlo a roli dostal Colin Farrell. Teď to ale vypadá, že by si Damon v nějaké té drsné vizi budoucnosti mohl zahrát. A stejně jako u „téměř jeho“ Minority Report v tom bude mít prsty Philip. K. Dick.

The Adjustment Bureau by měl být příběh muže, jenž zjistí, že naše realita je jen uměle vytvářena a že na ni dohlíží jacísi strážci. A těm se rozhodně jeho objev líbit nebude. Kdo bude akční sci-fi variaci na Proyasova Smrtihlava režírovat se zatím neví, ale na scénáři pracuje tvůrce Bournova ultimáta George Nolfi. Že by nabídku dostal Paul Greengrass?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace