Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sean Penn navždy oscarový


ikona
Mr. Hlad
doug limannaomi wattssean penn
 

 Ono mu to dvakrát nestačilo. Sean Penn už má doma Oscara za Tajemnou řeku a v neděli naštval polovinu filmového světa za to, že tuhle cenu vyfoukl Mickeymu Rourkeovi. Holt životopisy a příběhy homosexuálů to budou mít vždycky u akademie jednodušší než velké návraty odepsaných herců. Každopádně Sean Penn by se rád stal pravidelným účastníkem předávání nejvýznamnější filmové ceny na světě. A dělá pro to hodně. Například teď jedná o tom, že by se objevil vedle Naomi Watts v chystaném dramatu Fair Game režiséra Douga Limana, jenž je zodpovědný například za prvního Bournea.

Ve filmu podle skutečné události by si Penn mohl zahrát vysoce postaveného politika Josepha Wilsona, jenž se rozhodl říct světu, jak si George Bush po svém vysvětlil výsledky pátrání CIA po zbraních hromadného ničení v Iráku. Potom, co si Wilson pustil pusu na špacír, však následovala odveta. Bushova administrativa vykecala novinářům, že jeho manželka Valerie je ve skutečnosti agentka CIA a tím se z ní stal potenciální terč. Doug Liman nejspíš nebude točit další Pan a paní Smithovi, ale tohle politické drama by také nemuselo být zlé. A jelikož má akademie Seana Penna a politické filmy ráda, ten třetí plešoun by z toho být mohl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace