Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Battlestar Galactica přiletí do kin


ikona
Mr. Hlad
remake
 

Fanoušci sci-fi si v současnosti moc vybírat nemůžou ani v kinech a bohužel ani v televizi. Hvězdná brána skončila a jediným opravdu kvalitním zástupcem tohoto žánru je na obrazovkách Battlestar Galactica a i ta se chýlí ke svému konci. Předělávka klasického seriálu ze sedmdesátých let slaví úspěch u kritiky i u fanoušků a i když to po čtyřech sezónách zabalí, Universal Studios se rozhodlo dojnou krávu ještě jednou využít. S filmovou verzí to však nebude tak jednoduché, jak by si fandové představovali.

Pokud se totiž Battlestar Galactica na filmová plátna podívá, nepůjde o pokračování současného seriálu, ale o remake toho původního. I v něm se zbytky lidstva po porážce od naštvaných válečných robotů Cylonů musí vydat k legendární planetě Zemi a doufat, že tam najdou nový domov. Pod vedením velitele bojové lodi Galactica Adamy a hraběte Baltara tak začíná cesta za poslední nadějí na přežití lidské populace. Příběh je tedy na první pohled stejný jako v novém seriálu (což je poměrně logické, když jde o remake) a jediné, co tedy můžeme očekávat od filmu, je drastické osekání dějové linie, nové herce a jinou architekturu lodí. Co myslíte, měla by se Galactica podívat i do kin, a nebo čtyři série v televizi stačily?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace