Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 08/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

A máme tu další pokus o pravidelnou rubriku. V Kdo, kde, s kým… najdete každý čtvrtek (alespoň taková je teorie) informace, které se z toho či onoho důvodu nedostaly mezi klasické novinky či do hot stuffu. Každý týden se pár věcí o nově obsazených hercích, oficiálně oznámených režisérech nebo vyhozených scénáristech objevují v poměrně velkém množství a byla by škoda vás o ně ochudit. Takže začneme.

Liev Schreiber si po Wolverineovi vyzkouší další akční roli. Pod vedením Philipa Noyce si zahraje v thrilleru Salt parťáka agentky CIA Angeliny Jolie, která je obviněna ze špionáže pro Rusko. K akci se vrátí i Robert Rodriguez. Jeho sci-fi Nervecrackers bude vyprávět o členovi speciální jednotky, která má za úkol hlídat pořádek v jen zdánlivě dokonalé společnosti roku 2085. Premiéra by měla být v dubnu příštího roku. O akčně-thrillerovou roli projevil zájem i věčně otravný Ashton Kutcher. Spolu s Katherine Heigl si zahrají manželský pár, který zjistí, že jejich sousedé jsou dost možná nájemní vrazi najati na jejich likvidaci. Five Killers bude točit Robert Luketic (Oko bere).

Kutcher ale nehodlá opustit ani žánr idiotských komedií. V Traded si svoje tělo egoistického profesionálního fotbalisty prohodí s dvanáctiletým klukem. Ještě blbější nápad ale měl i Martin Lawrence, jenž si v Back to America zahraje tvrdě pracujícího chlapíka, který zjistí, že je dědicem trůnu v jakémsi africkém království. Určitě to bude velmi zábavné. Další novinka už je ale o dost pozitivnější. Paul Rudd a Owen Wilson totiž spojí síly v romantické komedii klasika Jamese L. Brookse. Dva zcela odlišní hrdinové tu budou bojovat o srdce Reese Witherspoon. Film zatím název nemá, ale s tímhle obsazením je to to poslední, o co by se tvůrci měli bát.

Ale teď i něco o herečkách. Keri Russell doplní Harrisona Forda a Brandona Frasera v dramatu Crowley, v němž se dva zoufalí rodiče rozhodnou najít lék proti nemoci, která pomalu zabíjí jejich syna. Režíruje Tom Vaughan (Mejdan v Las Vegas) a všichni zúčastnění by určitě chtěli Oscara. To samé i Halle Berry, jež se upsala životopisnému filmu. Who is Dora Payne ale naštěstí nebude biografií žádné básnířky, malířky, zpěvačky nebo závodnice NASCAR. Namísto toho nám ukáže padesátiletou kariéru mezinárodní zlodějky šperků.

A nakonec pár nehereckých informací. Thriller podle Johna Grishama An Associate, v němž se Shia LaBeouf přimotá k milardovému podrazu, bude psát oscarový William Monahan. Kdo bude psát The Life of Pi sice nevíme, ale víme, že ho bude režírovat Ang Lee. Příběh o chlapci, který se po ztroskotání lodi musí o záchranný člun dělit s tygrem, zebrou, orangutanem a hyenou měl kdysi točit M. Nigh Shyamalan, ale nemoudře si místo toho vybral Stalo se. Jeho chyba.

Za týden nazdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace