Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Batman se rozjíždí


ikona
Mr. Hlad
batmanchristopher nolandark knight
 

Temný rytíř vydělal neskutečné peníze, líbil se kritice i divákům a je dost pravděpodobné, že na oscarovém ceremoniálu nevyjde naprázdno. Strůjce úspěchu Christopher Nolan se však rozhodl natočit si před případným třetím dílem ještě scifi Inception a paranoidní fanoušci začali teoretizovat, že by to možná mohlo znamenat velké oddálení návratu jejich hrdiny a nejhůř i výměnu režiséra. Naštěstí tomu tak s největší pravděpodobností nebude, protože Christopher Nolan se už stačil upsat i batmanovské trojce.

Navíc to vypadá, že bude mít na starosti i celý scénář. V předchozích případech mu s ním pomáhali brácha Jonathan Nolan a comicsový specialista David S. Goyer. Psát se ještě asi nezačalo a je pravděpodobné, že ti dva budou nakonec také povolání (oficiálně nebo neoficiálně), každopádně je to ujištění, že s Christopherem Nolanem se počítá i pro třetího Batmana. A fanoušci můžou mít zase o něco klidnější spaní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace