Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Parťačka pro Iron Mana


ikona
Mr. Hlad
iron manscarlett johansson
 

I když loňský comicsově-filmový rok nakonec patřil Temnému rytíři, Marvel Studios se za svůj první celovečerní film rozhodně stydět nemusí. Iron Man vydělal velmi slušné peníze, líbil se divákům i kritice a na dvojku se všichni těšíme. Na rozdíl od Christophera Nolana, jenž si chce před dalším Batmanem natočit něco jiného a ke trojice se vlastně vůbec nevyjadřuje, u Marvelů na nic nečekají. Iron Man 2 se do kin dostane v květnu příští rok, obsazování je ale v plném proudu. O tom, že Tonymu Starkovi půjde po krku mimo jiné i jeho konkurent v podání Sama Rockwella a že jako hlavní padouch by se mohl objevit Mickey Rourke, už jsme psali. Výměna Terrence Howarda za Dona Cheadla také není žádnou novinkou. Co tedy teď? Najdeme Starkovi ženskou.

Už na konci prvního dílu (a v druhém Hulkovi) Marvel ukázal, že hodlá využít toho, že má k dispozici téměř celé comicsové universum. V prvním Iron Manovi byl tedy jen tak mezi řečí představen Nick Fury, ve dvojce dojde na Black Widow. Elitní ruskou špiónku, specialistku na bojová umění a střelbu ze všeho možného, si už v prvním filmu měla zahrát Hilary Swank, z toho však nakonec sešlo. Ve dvojce ji ale hlavouni chtějí za každou cenu. Role byla před nedávnem nabídnuta stále častěji obsazované Emily Blunt, avšak ta s díky odmítla. Náhrada je však více než zajímavá. Do velmi těsného koženého oblečku by se totiž měla obléct Scarlett Johansson. Ta krom Bayova Ostrova s akčním filmem nemá moc zkušeností, ale pokud Jon Favreau v Iron Manovi něco dokázal zvládnout na výbornou, byl to výběr herců. Není důvod bát se, že tentokrát sáhl vedle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace