Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velká podvodní loupež


ikona
Mr. Hlad
saw
 

Darren Lynn Bousman je zodpovědný za druhý, třetí a čtvrtý díl neskutečně levné a výdělečné série Saw. Prokázal se v ní jako slušný řemeslník, který ví, jak postavit kameru, aby co nejlepším způsobem zaznamenala, jak někoho trhají řetězy na kusy. Pak ho to ale přestalo bavit a peníze, které u čím dál tím méně zajímavých filmů vydělal, si užil, když natáčel svůj vysněný projekt Repo: Genetická opera! Ten v kinech sice žádný velký úspěch neslavil, ale pro Bousmana to byla srdcová záležitost, takže ho to asi ani moc nepálí. A navíc nejspíš nikdo nečekal, že úchylně stylizovaný hororový muzikál bude lámat rekordy v návštěvnosti. Teď je ale čas, aby zkusil zase něco alespoň trochu normálního a ukázal, že umí víc než jen vybrat správný barevný filtr.

Bousmanovou novinkou bude možná trošku překvapivě zlodějský film. Horory už ho nejspíš přestaly bavit, a tak se rozhodl vyzkoušet něco jiného, ale od konkurence se Akula bude lišit v jedné podstatné věci. Tentokrát se totiž nebude vykrádat banka nebo muzeum, ale ponorka. Na její palubu se budou muset dostat protřelý kriminálník a agent DEA, jejichž úkolem bude odlehčit někomu od diamantů. Zlodějských filmů je hodně a našlo by se i dost těch, při nichž musí hrdinové počítat s tím, že jejich cíl se nachází na neobvyklém a především pohyblivém místě. Vlaky se vykrádaly už ve westernech a v Cliffhangerovi jsme viděli, že ukrást sto milionů dolarů z letadla není také žádný problém, ale loupež na ponorce by tohle všechno mohla s trochou štěstí překonat. Snad Bousman ukáže, že má i na něco jiného než je experimentální muzikál a vyšumělá hororová série.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace