Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mládí vpřed a stáří pod drn


ikona
Mr. Hlad
curtis hansonjerry bruckheimer
 

Jerry Bruckheimer si asi nemusí stěžovat na nedostatek zajímavých látek, přesto dělá všechno proto, aby si pozici krále producentů udržel. Ne každý rok se sice objeví Piráti z Karibiku a i když všichni doufají, že Prince of Persia: Sands of Time budou hit, těžko říct, jak velký úspěch s nimi bude Bruckheimer slavit a jak moc si bude hlídat Mikea Newella na režijní sesli. Zkrátka to chce mít se pořád na pozoru a hledat něco, u čeho by se návštěvníci kina mohli typicky bruckheimerovsky pobavit (=výbuchy, hlášky, našlapaná hudba) a ještě by za to rádi zaplatili. Jerrymu se teď ale do ruky nejspíš nic moc nového nedostává, a tak se rozhodl prohrabat archivy a vytáhnout z nich něco, na čem se už před delší dobou pracovalo.

Gemini Man je příběhem stárnoucího agenta, který má těsně před důchodem, ale zjistí, že mu jde někdo po krku. Někdo, kdo má stejné metody, přístup i styl jako on. Až po nějaké době mu dojde, že kulku do hlavy mu chce vystřelit jeho vlastní mladý klon. O projekt měli kdysi zájem Sean Connery, Harrison Ford nebo Mel Gibson, ale nakonec se natáčet ani nezačalo. Bruckheimer však už ukecal režiséra L. A. – Přísně tajné Curtise Hansona a touhle dobou si nejspíš vybírá, jestli mu mladšího vraždícího klona udělá Weta digital nebo ILM. Právě na tricích tehdy nejspíš natáčení Gemini Man ztroskotalo, ale v době Gluma nebo King Konga by neměl být problém nějakou padesátiletou hereckou hvězdu omladit tak, aby mohla sama po sobě střílet z bazuky. Teď už jen tu hvězdu vybrat. Nějaké nápady?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace