Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Biblický bouchač přichází


ikona
Mr. Hlad
biblefrancis lawrence
 

Když se někdo rozhodne natočit film podle Bible, většinou to nedopadne moc dobře. Doba, kdy biblické příběhy kralovaly kinům a točili je ti nejlepší režiséři s největšími rozpočty, je už pár desítek let. Přitom Gibsonovo Umučení Krista ukázalo, že fanoušci téhle knihy rádi přijdou do kina a dá se na nich velmi slušně vydělat. Na druhou stranu žádnému režisérovi nestojí za to hádat se s Vatikánem a poslouchat od extrémněji naladěných představitelů církve, že by měl být upálen. Jen tak pro jistotu. Teď si ale někdo říká o pořádný průšvih, protože jeden příběh ze Starého zákona zfilmován bude. A podle všeho velmi osobitě.

Na plátna kin by se měli podívat Samson a Dalila. Příběh o tom, že když máte nadlidskou sílu, máte si dávat bacha na ženské, protože ty vás mile rády předhodí nepřátelům, se však bude odehrávat v budoucnosti. Samson tedy už teď stoprocentně pár lidem leze krkem, protože tohle se zkrátka s Biblí nedělá. Krom toho je víceméně jisté, že k přesunu do budoucnosti došlo především kvůli tomu, aby se nějaká dvoumetrová hora svalů mohla rvát s mimozemšťany nebo mutanty. Podle prvních informací by si scénář z pera autora 8. Mile Scotta Silvera mohl odrežírovat Francis Lawrence, největším problémem pro něj ale nejspíš bude najít herce do hlavní role. Musí to být pořádná mlátička, ale takový Vin Diesel je automaticky ze hry, poněvadž Samsonova síla byla ukryta v jeho vlasech. Nějaké nápady?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace