Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší plakáty roku 2008


ikona
Mr. Hlad
plakát
 

Vyhlásili jsme nejlepší i nejhorší filmy, podívali jsme se na zoubek nejzajímavějším i nejděsivějším trailerům loňského roku a můžeme se začít plácat po zádech. Server IMP Awards však ještě ve vyhlašování loňských NEJ neřekl poslední slovo. Jako každý rok se kolegové z Internet Movie Poster Awards sešli, prohrabali se stohy loňských plakátů a vybrali to nejlepší, nejhorší, nejdivnější i nejvtipnější, co se na tomto poli v loňském roce objevilo. Vítězem se stává Heath Ledger a jeho jokerovský plakát na Temného rytíře, který bezpochyby má něco do sebe. Na opačné straně hodnotící škály se objevil Nicolas Cage a jeho plakát na Nebezpečný cíl. Dodnes se v redakci dohadujeme, jestli měl Cage v ruce pistole, které musely kvůli marketingu pryč, a nebo se drbe v podpaží.

Jako nejděsivější se hodnotící komisi jevil poster na Oko. No rozhodně se na něj nekouká příjemně. Nejlegračnějším plakátem byli zvoleni opičáci z Religious.

 

IMP Awards však každý rok vyhlašuje i speciální ceny. Tu za nejdivnější výraz vyhrává Donny Osmond, avšak dle našeho názoru mu kolegové z College Road Trip nezůstávají nic dlužní. Na loňského Ice Cuba ale ani zdaleka nemají. Speciální ocenění za plakát s nejlepší samostřílející pistolí získal i Keanu Reeves za Street Kings. Je to zkrátka frajer, jenž ani nemusí mačkat spoušť, aby udělal svému protivníkovi apartní díru do plic. ¨

 

Na webu IMP Awards najdete vítězných i poražených plakátů několik desítek, tak se podívejte sami a v komentářích navrhněte svoje favority.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace