Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dobrák Tobey Maguire


ikona
Mr. Hlad
tobey maguire
 

Tobey Maguire myslí na zadní kolečka. Čtvrtý Spider-Man by se měl začít natáčet příští rok a představitel Petera Parkera za něj stoprocentně dostane velmi tučný šek. Role studenta, jenž se čas od času převléká do elastického kostýmu, létá nad městem, mlátí záporáky a hláškuje u toho jako puberťák, mu však dost možná zavírá dveře u jiných filmů. Maguire je momentálně zkrátka Spider-Man a nikdo na něj není v jiných rolích moc zvědavý. Během své kariéry už několikrát ukázal, že zvládne i složitější role, ale teď mu je zkrátka nikdo nechce nabídnout. Naštěstí s tím nejspíš tak trochu počítal a před pár lety začal filmy i spoluprodukovat. 25. hodina byla pecka a Seabiscuit si odnesl sedm nominací na Oscara. Maguire má jako producent zkrátka čuch a chystá se znovu udeřit.

Novinka, na niž hodlá z pozice producenta dohlížet, se bude jmenovat Good People a bude o mladém páru, který nemá příliš mnoho peněz, ale zato se může pochlubit hezkou řádkou dluhů. Na každého se ale může usmát štěstí a v tomhle případě má ono štěstí podobu mrtvoly majitele jejich bytu. Respektive peněz, které vedle mrtvoly ležely. Najednou to vypadá, že všechny problémy jsou pryč, ale nic nebude tak jednoduché. Z Boylova Mělkého hrobu dobře víme, že situace, kdy se najde kopa peněz a chladnoucí mrtvola, nedopadnou nikdy dobře. Maguire film zatím jistí jen z pozice producenta, ale jedná i o tom, že by si zahrál hlavní roli. Tak uvidíme, jestli se ho dočkáme i v něčem jiném než ve Spider-Manovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace