Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hark a historická detektivka


ikona
Mr. Hlad
andy lautsui hark
 

Tsui Hark je hvězda, která pohasíná. Před lety patřil mezi nejlepší asijské režiséry a při své návštěvě v Hollywoodu jen tak mimochodem oddálil konec akční kariéry Jean-Claudea Van Dammea, avšak časy, kdy točil pecky jako Once Upon a Time in China nebo Dračí dvojčata už jsou pryč. Dnes Hark žije tak trochu ze své minulé slávy a jeho posledním opravdu dobrým filmem byla trošku překombinovaná akce se stylovým názvem Do poslední kapky krve. V poslední době se ale Harkovi zkrátka už tolik nedaří, jeho jméno ale stále má dostatečný zvuk na to, aby si mohl říct o nejlepší herce a solidní rozpočty. Jako třeba v případě chystané historické detektivky s názvem Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame.

V ní si hlavní roli zahraje Andy Lau, jenž je dost možná největší asijskou hereckou hvězdou současnosti a Hark si navíc vydupal solidní rozpočet třináct milionů dolarů. Příběh se bude odehrávat koncem sedmého století v Číně. Rozhodně to nebyla bezpečná doba a to ani pro členy královské rodiny. Navíc v té době měla do čela země usednout poprvé žena. Není divu, že to někoho pořádně dožralo, a tak se začínají objevovat mrtvoly a vrah stále uniká. Naštěstí je tu detektiv Dee, jenž je povolán zpět z exilu, do něhož ho před lety sama vládkyně poslala. Teď má za úkol vypátrat, kdo ohrožuje největší představitele tehdejší Číny. Kombinace Tsuie Harka a Andyho Laua je jistě pro asijské publikum lákavá, jestli se ale film dostane i do Evropy a USA ještě asi dlouho jasné nebude. Každopádně premiéra v Asii se chystá na příští léto.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace