Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone nezapomíná


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjason stathamjet lisylvester stallone
 

Máme tu konec roku a všichni se nehorázně flákají. Noční nájezdy na krabice cukroví se staly nedílnou součástí rodinné pohody, kýbl bramborového salátu už je minulostí, přípravy na oslavy konce roku vrcholí a zvednout se od televize je čím dál tím těžší. Podobné problémy má i Hollywood. Zkrátka se nic neděje a napsat koncem roku kloudnou novinku, která by měla hlavu a patu, je čím dál tím obtížnější. Nebo vás snad zajímá, že Eddie Murphy nebude hrát v příštím Batmanovi Hádankáře? Myslím, že ne. Když je tedy novinkové sucho, proč nevěnovat jeden článek filmu, na který se v redakci těšíme tak moc, že bychom byli možná ochotni vrátit Ježíškovi většinu dárků, jen abychom ho viděli o den dřív než zbytek světa?

Řeč je o připravované akci The Expendables, v níž se skupina žoldáků vydává kamsi do Jižní Ameriky zlikvidovat jistého diktátora a jeho malou armádu. O tomhle projektu už jsme psali několikrát a stoprocentně ještě budeme. Málokdy se stane, aby se režírující a hrající Sylvester Stallone obklopil hvězdami jako jsou Jason Statham s Jetem Li a doplnil je bývalými hvězdami typu Dolp Lundgren. Vedle nich se objeví i bývalý UFC šampión a profesionální mlátička Randy Couture, Stallone však pořád ještě nemá dost. Už před nějakou dobou se na internetu objevily zvěsti o tom, že v The Expendables by si měl zahrát i oscarový Forest Whitaker a teď to vypadá, že Stallone hodlá dát šanci i své kolegyni z Demolition Mana Sandře Bullock. Ve čtyřiačtyřiceti už se její kariéra v romantických filmech chýlí pomalu ke konci a svou účastí v The Expendables by určitě v očích mnoha lidí stoupla. Nejnovějším drbem je však možnost účasti borce největšího. Stallone údajně napsal malou roli muže, jenž si žoldáky najme, pro velkého Arnolda. Nejspíš je to kachna, ale samotná představa těhle dvou v jednom filmu si zkrátka velkou novinku zaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace