Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clive Owen vs narkobaroni


ikona
Mr. Hlad
clive owen
 

Clive Owen nedostal roli Jamese Bonda a nejspíš ho to hodně mrzí. Ačkoliv by musel propagovat kreditní karty, lít do sebe neustále 007 drink a bát se o svou hereckou budoucnost bez agenta Jejího veličenstva, tahle role by pro něho bezpochyby byla velmi rychlá cesta ke slávě, popularitě a slušným výdělkům. V konkurzu ale vyhrál Daniel Craig, a tak si to Owen alespoň kompenzuje. V Sejmi je všechny postřílel asi půl druhého milionu lidí, ale režisér Michael Davis tomu nedokázal dát styl ani atmosféru a možná právě proto se Owen při dalším akcí smrdícím filmu rozhodl využít služeb lepších režisérů. Jak dopadne International v režii Toma Tykwera zatím nevíme, ale i tak už si Clive Owen připravuje další projekt, v němž bude moci jít po krku padouchům a občas si i na nějakého vystřelit.

Jeho chystaná novinka se bude jmenovat Cartagena a britský sympaťák si tu zahraje tajného agenta, jemuž se podařilo dostat se velmi blízko k šéfům kolumbijských drogových kartelů. Když už to ale vypadá, že by z jeho nebezpečné mise mohly být nějaké výsledky, všechno se kardinálně pokazí. Na scéně se totiž začnou objevovat další agenti a i narkobaronům pomalu dochází, že někdo blízko nich je krysa. Clive Owen bude mít hodně práce, aby dokončil misi a zůstal naživu. Scénář Cartegeny (pokud se ptáte, co to je, pak město na severu Kolumbie) momentálně tvoří Michael Ross, jenž napsal scénář k podprůměrnému hororu Turistas a stříhal stejně kvalitní Pach krve. Snad tedy alespoň výběr režiséra bude stát za to a Owen bude v dobrých rukou.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace