Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pojďte si hrát s Verbinskim


ikona
Mr. Hlad
gore verbinski
 

Gore Verbinski je po Pirátech z Karibiku hodně žádané zboží. Běhen posledních několika týdnů bylo oznámeno, že právě on by měl režírovat adaptaci počítačové hry Bioshock a nedáno si k tomu přidal ještě produkci předělávky korejského hororu The Host. Verbinski je ale nejspíš tak trochu unavený z trikových filmů a možná má chuť zkusit si něco trošku menšího. Režisér a společnost Universal se totiž rozhodli zadaptovat článek, jenž vyšel před rokem v časopise Variety a popisoval, jak rychle a jak moc může člověk zblbnout, když prosedí celý den u počítače a hraje online hry. Konkrétně Second Life.

Článek popisoval život chlapíka, jenž dvacet hodin denně pařil a jako dvoumetrový svalovec se toulal po virtuálním světě, našel si virtuální manželku a utěšoval svoje skuečné ego. Zbylé čtyři hodiny se totiž musel vyrovnávat s cukrovkou, závislostí na kouření a faktem, že ve třiapadesáti už z něj asi žádný frajer nebude. A jeho opravdová manželka z jeho nového hobby zrovna nadšená také nebyla. Scénář píše Steven Knight, jenž je zodpovědný za Východní přísliby a kdybychom teď chtěli říct, jaký žánr vlastně zatím nepojmenovaný film bude, jen bychom hádali. Verbinski je však mimo Pirátů zodpovědný i za velmi dobrého Pana Rosničku, takže je možné, že pohled na hráčskou vášeň, která se malinko vymyká kontrole, bude hodně hořký a hodně zábavný. Zatím se neví, jestli by se měl režisér pustit do natáčení před nebo až po své výpravě pod moře v Bioshocku a ani nebylo oznámeno, kdo by si stárnoucího zoufalce, jenž většinu dne žije doslova druhý život, měl zahrát. Co byste radši viděli v kinech dřív vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace