Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Norrington bude krákat


ikona
Mr. Hlad
bladecomicsremakestephen dorffstephen norrington
 

 Stephen Norrington byl po prvním Bladeovi hodně žádané zboží. Do té doby natočil jen jedno zapomenuté ale slušné béčko s názvem Smrtící stroj a pomáhal vyrábět potvory a monstra pro různé slavnější filmy. Potom dostal životní šanci a vznikl Blade. Ani po deseti letech tahle brutální jízda neztratila svoje kouzlo. Wesley Snipes tu našel svou životní roli, upíři se stali synonymem stylovosti a akční scény měly šmrnc a vybuchovaly v nich hlavy. Zkrátka se to povedlo. Bohužel Norringtonův další projekt Liga výjimečných už tak úspěšný nebyl. V kinech se filmu nedařilo a především měl režisér během natáčení velmi závažné rozepře s hlavní hvězdou Seanem Connerym. A tak si jednoho dne řekl, že tohle nemá zapotřebí, že mu celý Hollywood může vlézt na záda a odjel zpátky domů do Londýna pěstovat žampióny.

Žádné rozhodnutí o konci kariéry ale nemusí být definitivní. Ještě před rokem to vypadalo, že by se Norrington mohl vrátit s remakem Souboje titánů, avšak nakonec se režie ujal Louis Leterrier. Chvilku se motal i kolem Akiri, ale také z toho nic nebylo. Tvůrce filmového Bladea si ale i přes to našel projekt, který ho opět postaví za kameru. Ale možná mohl hledat trochu lépe. Norrington se totiž chystá zremakovat kultovní Vránu. Příběh muže, jenž se vrací z říše mrtvých, aby pomstil smrt sebe a své přítelkyně, natočil v roce 1994 Alex Proyas a fakt, že tu má film VIM, naznačuje, že se mu to povedlo. Z filmu se navíc stala legenda díky tomu, že jde o nejslavnější a především poslední roli Brandona Lee. Norringtonova verze by podle něj měla být realističtější a méně stylizovaná. Já se rovnou přiznávám, že to tohoto remaku rozhodně dobrý pocit nemám.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace