Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ritchie míří do války


ikona
Mr. Hlad
comicsguy ritchie
 

 Guy Ritchie se rozhodl ukončit manželství s Madonnou a vypadá to, že jeho režijní kariéře to pomůže. Po mizerné romanci Trosečníci a překombinovaném Revolveru už se zdálo, že se na tohohle britského režiséra zapomene, ale RocknRolla, i když se našim kinům nakonec vyhne, prý dopadla velmi slušně. Krom toho Sbal prachy a vypadni jsou spolu s Podfu(c)kem filmy, které člověk rád uvidí více než jednou. Ritchie teď pilně pracuje na filmu o největším detektivovi všech dob Sherlock Holmes a už podle obsazení momentálně velmi oblíbeného Roberta Downey Jr. to vypadá, že by se příští rok mohl režisér vrátit zpět mezi filmařskou elitu. Už teď se ale chystá na další film. V současné době jsou comicsové adaptace nejspíš neoblíbenějším žánrem (ať už u diváků nebo u producentů), takže není divu, že sáhnul zrovna po jedné z nich.

Už před nějakou dobou Guy Ritchie tvrdil, že by si rád natočil adaptaci comicsu Sgt. Rock. Joel Silver měl také zájem, ale rozhodl se neriskovat a nejít přímo proti Inglourious Basterds. Quentin Tarantino svůj film však uvede do kin už příští rok, a tak se může Silver s Ritchiem začít v klidu připravovat a v případě komerčního průšvihu celé natáčení odvolat. Sgt. Rock se odehrává během druhé světové války a vypráví příběh důstojníka a člena Easy Company, kterého sice neunesli mimozemšťané, nespadl do nádrže s chemikáliemi a ani nebyl součástí nepovedených armádních testů na výrobu levnějšího pracího prášku, ale přesto je to prvotřídní tvrďák, který dokáže samopalem sestřelovat nepřátelská letadla. Guy Ritchie nedávno uklidnil fanoušky ujištěním, že děj rozhodně nehodlá posouvat do současnosti a že už má i adepta pro hlavní roli. A ne, nebude to Jason Statham, Ritchieho potenciální hvězda s ním zatím ještě nepracovala. Měli byste nějaké návrhy na největšího amerického likvidátora druhé světové války? Nebo že by si Sgr. Rocka zahrál sám Rock?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace