Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od dětí, pro děti a o hubu


ikona
Mr. Hlad
adaptace knihy
 

Romantické komedie jsou žánr, který bude v Hollywoodu fungovat nejspíš vždycky, stále tu totiž budou diváci, kteří chtějí po šestisté deváté vidět příběh, v němž se on a ona potkají a na konci to dají dohromady. Originalita v tomhle žánru moc prostoru nemá, ale v podstatě o ni ani nikdo příliš nestojí. V romantických komediích zkrátka není důležité co, ale jak. A v How to Talk to Girls se to dozvíte. Autor stejnojmenného knižního bestselleru Alec Greven radí „předvést to, v čem jste dobří a pochopit, že v hádce se ženskou nemáte šanci.“ Otázka je, zda bude možné v knize najít ještě něco - Alecu Grevenovi je totiž devět let. Co od filmové verze knihy čekat, to se zatím doopravdy odhadnout asi nedá. Romantická komedie pro děti by asi byla nesmysl a jak se na tohle budou tvářit dospělí diváci zůstane asi ještě chvilku záhadou.

Pokud ovšem doma máte děti a rádi byste se jich v budoucnu na pár hodin zbavili, možná vás potěší zpráva o chystané dvojce nejnesympatičtějšího hudebního filmu posledních let. Alvin a Chipmunkové vydělali celosvětově tři sta šedesát milionů dolarů, ale uvřískané veverky (nebo co to sakra bylo) si i přes to cestu do srdcí dospělých asi jen tak nenajdou. Každopádně cílové publikum – tedy děti – je nejspíš bude milovat i napodruhé. Pokračování by měla režírovat zkušená komediální harcovnice Betty Thomas. Ta už pracovala se vřískajícími a roztančenými zvířátky a Eddie Murphym v Doktoru Dollitleovi. Jestli se vrátí i Jason Lee, to zatím jasné není, protože casting ještě nezačal. I přesto však tvůrci chystají vypustit svůj film na vánoční svátky v roce 2009. Takže si tou dobou radši dobře hlídejte záda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace