Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harry Potter bez Harryho Pottera


ikona
Mr. Hlad
harry potter
 

Ačkoliv by si to fanoušci Harryho Pottera stoprocentně nepřáli, tahle série musí jednou skončit. A skončí brzy. J. K. Rowlingová napsala sedm knih o mladém kouzelníkovi s podivnou jizvou na čele a pět z nich už bylo zfilmovaných. Šestka se objeví v létě, sedmička je plánovaná na listopad 2010 a její druhá část se objeví o rok později. A pak šmitec. Jestliže se tedy spisovatelka a kritička podmínek v českých zaopatřovacích ústavech pro děti nerozhodne vydělat si dalších pár milionů, budou si muset fandové Harryho Pottera pouštět dokola DVD a opětovně louskat knížky. Warner Bros. se ale své dojné krávy a továrny na peníze jen tak snadno vzdát nehodlají a když není další Harry Potter, je potřeba vzít cokoliv, co alespoň náznakem slavnou sérii připomíná. A něco by se našlo.

Warneři se podle všeho snaží ukecat J. K. Rowlingovou k tomu, aby jim prodala práva na svou nejnovější knížku, jež u nás vyšla pod názvem Bajky Barda Beedleho. Tahle kniha byla (respektive bude) zmíněna v posledním dílu potterovské série a jde o sbírku pohádkových povídek, které čarodějové čtou svým dětem. Jde tedy o součást světa Harryho Pottera, což je pro Warnery poměrně důležitý fakt, jelikož by si to mohli napsat na plakáty a vydělat o pár set milionů dolarů víc. Bajky Barda Beedleho byly vydány původně v omezeném nákladu a veškeré zisky šly na charitu, avšak jméno J. K. Rowlingové by prodalo i dva týdny prošlý borůvkový jogurt, takže se i z nich stal hit. Fandové Harryho Pottera tedy mohou nejspíš alespoň částečně počítat s tím, že jejich oblíbená filmová série ze světa úplně nezmizí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace