Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Depp normálně i nenormálně


ikona
Mr. Hlad
johnny depptim burton
 

Johnny Depp je jedna z největších hvězd Hollywoodu a o práci se nemusí strachovat, ani kdyby odjel učit step do Grónska. I tam by si ho filmaři našli. Ačkoliv se říká, že za čtvrté Piráty z Karibiku by měl nafasovat rekordní částku, rozhodně to neznamená konec malých filmů. Na ty si Depp uměl udělat čas vždycky. Jeho produkční společnost teď zakoupila práva na zfilmování knihy In the Hand of Dante. Tu napsal Nick Toshe a rozhodně se nejedná o klasický životopis. V jedné dějové linii se sice dozvíme, jak Dante Aligihieri psal svou Božskou komedii, ale zároveň dojde i na samotného Tosheho, jenž má za úkol zjistit, jak je to s pravostí nalezeného údajného rukopisu. Depp by si údajně měl zahrát současného spisovatele a na klasika ze 14. století si najde někoho jiného.

Ovšem vedle poměrně normální látky musí mít Johnny Depp připraveno i něco trošku divného a pokud možno v režii Tima Burtona. Ti dva už spolu natočili šest filmů, chystá se na nás navíc jejich společná Alenka v říši divů a vzniknout by měl i film s názvem Dark Shadows. Jde o předělávku seriálu ze šedesátých let, v němž si rodina Collinsů najme vychovatelku a ta nejen že zjistí, že svou práci bude muset vykonávat v hodně divném domě, ale především že bude mít na starost famílii upírů. A dojde i na vlkodlaky, nemrtvé, čaroděje a tak podobně. Zkrátka klasická burtonovská látka. Jeho Sweeney Todd si ale v kinech ani na Oscarech nijak zázračně nevedl a já osobně musím přiznat, že mě režisérův styl začíná poslední dobou hodně iritovat, tak snad dojde i na něco originálnějšího než na klasicky brakovou atmosféru a notně okoukanou rádoby osobitou temnotu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace