Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stewart bude moderovat Oscary


ikona
Cival
billy crystalchris rockjon stewartoscarwhoopi goldberg
 

Chris Rock už si svoji užvaněnou kušnu na hollywoodskou smetánku otvírat nebude. Pro jeho ortodoxní příznivce je to možná primárně zklamání, ale přiznejme si, že naškrobenými saky a úhledně zamotanými vázankami ovládaný oscarový ceremoniál nedovolil Rockovi víc než pár frků na uvítanou a pak jen rutinní provázení od sošky k sošce s minimem prostoru pro tlučhubovské srandičky. Zjištění, že si organizátoři na Rocka letos nevzpomněli proto nemůže ani nijak šokovat.

Mluvilo se sice o Whoopi Goldberg, i o Stevu Martinovi, největší naděje se však vkládali do matadora Billyho Crystala. Ten ale odmítl, takže volba padla na nováčka. Jméno Stewart si asi většina z vás spojí s Shakespearovským představitelem Profesora X a kapitána Pickarda. Ale nelekejte se, Oscaři jsou jednou z nejsledovanější událostí televizní sezóny a ne celovečerní verzí Domácího štěstí, takže průvodní slovo charizmatického „staříka“ není zrovinka ideálním barvivem.

Konzumaci 78. ročníku Oscarů nám tudíž usnadní Jon Stewart, který šéfuje v Americe hodně populární Daily Show s Jonem Stewartem (s kým jiným, že ano...). Není to žádný zelenáč, protože na rozdíl od Maire Retkové oprašuje na kamnech nějakou tu cenu Emmmy a do životopisu může připsat i zkušenost s moderováním Grammy zkraje nového tisíciletí. Navíc si střihl „zprávaře“ v Jay a Tichej Bob vrací úder - najděte mi vhodnější předpoklad k moderátorské způsobilosti... Ale oscarové zkušenosti mu chybí a jejich nabývání má produkci dopomoci k dalšímu osvěžení malinko zatouchlé sešlosti, které trvale klesá sledovanost. O úspěchu se rozhodne až 5. března v Kodak Theatre, ale už teď vám smíme slíbit, že budeme u toho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace