Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat komedií z let minulých


ikona
Mr. Hlad
sequel
 

Začneme zásadní informací pro později narozené. Steve Guttenberg byl v osmdesátých letech slušná komediální hvězda a natočil filmy jako Policejní akademie, Číslo 5 žije nebo Tři muži a nemluvně. A pak se na něj zapomnělo. Dneska mu je padesát a rád by se vrátil a uvědomil si, že nejjednodušším způsobem k získání bývalé slávy (nebo alespoň její části) je navázat tam, kde skončil. O pokračování Policejní akademie se mluví už dlouho, Guttenberg teď ale přiznal, že už vzniká scénář a že byli kontaktováni všichni zásadní herci z předchozích sedmi dílů.

Série Policejní akademie měla sice klesající tendenci, ale je možné, že čtrnáct let od natočení posledního dílu mohlo tvůrcům pomoci ujasnit si, kde se stala chyba a jak se vrátit ke kořenům. Guttenberg navíc tvrdí, že se jedná i o účasti Kim Cattrall a Sharon Stone, jež si zahrály v první (respektive ve čtvrté) části série. Teď už jen ukecat pár nováčků a najít odpovídající náhradu za Davida Grafa, jenž před sedmi lety zemřel a bez jehož militantního psychopata Tackleberryho by Policejní akademie nefungovala, a může se začít točit. A když to nevyjde, Guttenberg slíbil alespoň pokračování filmů Tři muži a nemluvně a Tři muži a mladá dáma. Trojka by se měla jmenovat Three Men and Bride a už z názvu je patrné, že by se Guttenberg, Tom Selleck a Ted Danson měli vypořádat se svatbou své společné dcerky (bez dvojsmyslů prosím). Zásadní otázka ale zní – má někdo ještě vůbec zájem o pokračování těchto filmů?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace