Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Příliš tlustý pro TV


ikona
Mr. Hlad
reality showsteven seagal
 

 A to jsme si mysleli, že už nás nemá čím překvapit. Steven Seagal se sice za posledních pár let změnil k nepoznání a jeho kariéra také, ale pořád ještě existují na světě lidé, kteří si myslí, že herec, jenž dnes vypadá jako výsledek romantického vztahu nosorožce a hrocha, je akční hvězdou první velikosti. Seagalovi je ale padesát sedm a jeho srandovní máchání rukama ve videosrágorách točených někde v Rumunsku už zkrátka nepůsobí ani směšně. Je prostě poměrně smutné, když člověk, jenž vystupuje jako akční superstar, získává více respektu za své hudební aktivity než za filmy Časy Nico: Víc než zákon a Přepadení v Pacifiku už jsou zkrátka pryč a všem, krom Seagala, už to dávno došlo. Teď se ale rozhodl dobýt televizi.

Na rozdíl od Chucka Norrise, který se pokusil s pomocí Walker: Texas Ranger oživit svou téměř mrtvou kariéru, na to ale Seagal jde jinak. Steven Seagal: Lawman bude totiž reality show. Ačkoliv by se možná slavný aikidista hodil spíše do Jste to, co jíte, tlustých pokusů o bojová umění se nezbavíme. V Lawman by měl totiž prosazovat zákon. Je tedy dost možné, že se dočkáme scén, při nichž uniformovaný Seagal vytáhne někoho při rutinní kontrole dokladů z auta a zlomí mu obě ruce, poté si odskočí na povinné policejní koblihy, po šichtě si zajde zahrát na kytaru a bude se připravovat na světové turné se svou kapelou. Nevím, jestli je tahle absurdní představa smutná či vtipná. Každopádně Seagalova reality show se do televize dostane nejdříve na podzim 2009, do té doby nás určitě potěší ještě několika akčními výblitky na DVD.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace