Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: 97,(00)7


ikona
imf
 

Očekáváte, že vyhraji? Ne, pane Bonde, očekávám, že vyhrajete na plné čáře! Číslovka z nadpisu tu není pro srandu králíkům. Jarda59 se hecnul a odpálil tohle kolo do síně slávy. 97,77% je nejlepším výsledkem za celou dobu trvání naší Tipovačky. Ostatně žebříčkem nejlepších týdenních výsledků zamíchalo hned sedm hráčů a v tomhle kole měla rovná třicítka lidí nad devadesát procent! Kdo netipoval, ten musí proklínat nebesa a při celkovém počtu 58 hlasujících se určitě pár takových našlo. Mimochodem i 52. člověk v pořadí měl nad osmdesát procent. Nádhera.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY 

Bond si přesto nesáhnul na stovkovou trefu, Jarda59 ho střelil jen těsně vedle, k 99,9%. Za dva roky už se ale určitě někdo trefí. Madagaskar měli za plný počet P1tr, ZkuKol a Jhershaw. Ben Stiller jistě zvedá palec. Mezi nejzdatnější u Role Models patřil Cival (též stovka), plné HáeSeMko si mohou odškrtnout sidda, The Joker a rcorp. Dokonalá Výměna se pak zadařila opět Jardovi59, který se o cenný skalp dělí s Torenem.

Co k tomuhle nabitému kolu dodat? Všichni oslavují, čísla letí do oblak, ale musímee být připraveni na to, že teď to začíná opravdu přituhovat. S takovými ciframi můžete snadno ustřelit a i když nám podzimní nadílka (za rohem je Bolt a Stmívání, hned potom Austrálie a Čtvery Vánoce) notně vylepší skóre, při střílení sum od boku musí být člověk stejně opatrný jako při tipování problematických pátých míst. Zas taková procházka růžovým sadem to nebude, kolegové. Proto nepodceňovat a raději zasednout k rýsovacím prknům s předstihem (ano, pochopili jste, už včera bylo pozdě).

Psema bude mít jistě o čem přemýšlet, uhájil sice první pozici (ono se v žebříčku až na propad wrestlinga (o dvě místa dolů, měl "jen" 89% :) zas tak moc nedělo), ale kolo se mu zas tak moc nevydařilo, takže ho zbytek úspěšné desítky začíná dohánět (dashiva a Silence si polepšili nejvíc, skoro o tři procenta). Vítěz Jarda59 poskočil jen o jednu pozici, ale už si brousí zuby na desátého Torena. Jinak se moc nepřesouvalo, protože byli všichni velmi vyrovnaní. Kdo nehlasoval, prodělal na tom kalhoty. Viz fussy (o devět míst dolů), Quisp nebo liuk (o čtyři). Koho zajímá trudný život na šestatřicáté pozici, vězte, že se tam máme dobře. Staří známí (KarelR, rcorp), občas se přijde podívat nějaký ten favorit, co usnul na vavřínech (liuk). Prostě klídek. Tak zkažte kolo a přijďte pobejt. Rádi vás uvidíme. A až dopijeme, tak srovnáme účty a uvidíte nás mnohem, ale mnohem vejš. Třeba už příště. Ale do té doby, ještě jednu rundu, pane vrchní. Na oslavu těch velkejch cifer, co se možná vrátí až s Dědou Mrázem. Nezapomínejte, že o Vánocích tahle (pod)zimní sezóna končí. Už jste si koupili dárek? Zkuste se dostat o pár pozic vejš. Potom už bude na předsevzetí pozdě. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace