Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Men školou povinní


ikona
Mr. Hlad
brett ratnerbryan singerx-men
 

A chystá se na nás další comics. Jsou všude, ukrývají se v temných lesích, kde bez varování útočí na své oběti, někdy se vydají i do civilizace a člověk si tedy nemůže být jist životem ani v nočním městě a nejodvážnější z nich se dokonce nebojí schovat se vám pod postel a v ten nejhorší okamžik vyskočí a čapnou vás za nohu. Ještě před pár lety to ale tak nebylo. Comicsovky měly nálepku „jen pro děti a idioty.“ A pak přišel Bryan Singer a natočil X-Men. Chytrý film, kde se vynikající akce spojila s ambiciózním a na žánr až překvapivě chytrým scénářem, odvážně vybranými herci a zajímavými charaktery. Nebýt série X-Men, blockbustery posledních let by vypadaly úplně jinak. Třetí díl sice už nebyl taková pecka jako předchozí dva, avšak Brett Ratner se hodně snažil, a tak natočil alespoň povrchní ale zábavnou akční jízdu, která mutantům ostudu neudělala.

A v budoucnu se jich rozhodně také nezbavíme. Příští rok si svou premiéru odbude sólovka Wolverine, na kterou se opravdu hodně těšíme, po něm by měl přijít na řadu padouch Magneto a další plány teď prozradil scénárista Josh Schwartz. A nemáme z nich radost. X-Men: First Class by se totiž mělo odehrávat v době, kdy většina hrdinů série chodila na střední mutantskou školu. Takže namísto drsňáka Jackmana a jeho parťáků můžeme očekávat nezajímavé televizní hvězdičky a akci nejspíš nahradí tlachání a samoúčelná cool stylizace. Schwartz se podílel na seriálech jako The O. C., Gossip Girl nebo Chuck, takže pro teen romantické drama předpoklady má, ale pokud ho nebudou Foxové držet na uzdě, je možné, že si to u fanoušků série hodně rozhází. Mutantské Beverly Hills totiž nejspíš nechce vidět vůbec nikdo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace