Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aaron Eckhart bojuje o L. A.


ikona
Mr. Hlad
aaron eckhartdark knight
 

Temný rytíř je úspěch v globálním měřítku, avšak radost z něj nemají jen producenti, kteří si díky němu budou moci koupit vysněný raketoplán. Potěšeni jsou bezpochyby i herci. Aaron Eckhart měl ještě nedávno pověst někoho, kdo sice utáhne malý film a herecky zvládá všechno bez větších problémů, ale komerční potenciál měl prakticky nulový. Všechny jeho pokusy o hlavní roli ve velkém filmu za velké peníze skončily katastrofálně. Potom, co si zahrál státního zástupce Harveyho Denta a jeho horší stránku, po něm ale touží každý. Je sice fakt, že Eckhart zůstal mediálně malinko ve stínu Chrtisiana Balea a Heatha Ledgera, ovšem i tak pro něj Temný rytíř znamenal důležitý kariérní postup a šanci na zajímavé hlavní role. A ta první je tady.

V akčním scifi Battle: Los Angeles si zahraje seržanta Nantze, který šéfuje nejlepší a nejdrsnější jednotce mariňáků na západním pobřeží USA. Teď však jeho lidi čeká práce, na niž nemají trénink ani vybavení. V Los Angeles totiž začala mimozemská invaze a po Beverly Hills se teď promenádují monstra, co žerou lidi na potkání. A míří k sídlu Eddieho Murphyho! Scénárista Christopher Bertolini popisuje Battle: Los Angeles jako kombinaci filmů Den nezávislosti, Monstrum a Černý jestřáb sestřelen. Sebevědomí mu tedy evidentně nechybí a to má za sebou zatím jen příjemnou ale překombinovanou Generálovu dceru. Každopádně Aaron Eckhart v uniformě a s kulometem likvidující vesmírný šmejd ve velkém uprostřed pravděpodobně nejošklivějšího velkoměsta Ameriky vypadá nadějně. Ne tak jméno režiséra, kterým je Jonathan Liebesman. Propad do temnot a Texaský masakr motorovou pilou: Počátek rozhodně nejsou filmy, které by člověka opravňovaly k natočení potenciální akční scifi pecky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace