Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prezidentská kolona v ohrožení


ikona
Mr. Hlad
gears of warlen wisemanpresident
 

Amerika má nového prezidenta, takže je na čase opět oprášit klasické téma „zlí teroristé, prezident pod palbou a záchrana na poslední chvíli.“ Nic moc originálního to sice není (naposledy jsme něco podobného viděli na jaře v Úhlu pohledu), ale na koho jiného by měli filmoví padouchové zaútočit, aby to stálo za to? Na ministra zahraničí Bruneje? Šli byste na to? Americký prezident je zkrátka nejvděčnější filmový cíl. V thrilleru Motorcade si teroristé pokusí hlavu USA napadnout v okamžiku, kdy se se svou armádou bodyguardů a projíždí po Los Angeles v té klasické obrovské limuzíně. John Fitzgerald Kennedy by mohl (nebo vlastně nemohl) vyprávět o tom, jak nebezpečné to v tomhle autě může být. Celé operaci a následné záchraně by měl velet Len Wiseman. Přiznám se, že jeho Underworldy mi zrovna nesedí, ale se čtvrtou Smrtonosnou pastí si renomé více než vylepšil.

Wiseman teď sice oficiálně pracuje na adaptaci počítačové hry Gears of War, ale tam se zatím ještě piluje scénář. Podobně na tom je ale i Motorcade, takže uvidíme, čeho se dočkáme dříve. Billy Ray, který Motorcade teď píše, s akčními filmy sice zatím žádné zkušenosti nemá, ale jeho Shattered Glass a Osudové selhání jsou rozhodně velmi slušná dramata, i když se v nich spíš mluví než střílí. Jelikož však se samotným nápadem na filmový útok na prezidentskou kolonu přišel člověk jménem Hans Bauer, mělo by být všechno v pořádku. Když má někdo stejné příjmení jako Kiefer Sutherland v seriálu 24 hodin, kde se prezidenti zachraňují čtyřikrát během jedné jediné sezóny, nemůže to dopadnout špatně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace