Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Veselý obchodník Ridley Scott


ikona
Mr. Hlad
monopolyridley scott
 

Pokud se chystáte v nejbližších týdnech na návštěvu Los Angeles a rádi byste na vlastní oči viděli slavný nápis HOLLYWOOD, být vámi, tak jdu okamžitě do cestovky žádat peníze zpátky a vyrazil bych třeba někam do Beskyd, kde vás může maximálně tak sežrat medvěd. Na západě USA totiž nejspíš někdo vypustil do vody něco hodně nebezpečného, kvůli čemu lidé ztrácí zdraví rozum. Brzy by mohlo dojít i na krvácení z očí a přeludy v podobě růžových tancujících králíků. Prvním oficiálně nakaženým je Ridley Scott, na němž se chemikálie projevila absolutním snížením úrovně dobrého vkusu a nepochopitelnou snahu zničit si pověst. Chce totiž natočit filmovou verzi nejslavnější deskové hry všech dob. Kdyby šlo o nějakou hru na hrdiny, která nabízí velký svět, v němž se může něco zajímavého dít, proč ne? Ale chtít natočit Monopoly, to už opravdu zavání duševními problémy.

Desková hra pro celou rodinu, v níž hráči kupují hotely a slavné budovy a alespoň na chvilku mají pocit, že patří mezi miliardáře, je světový fenomén, ale natočit podle ní film? To je dost pitomý nápad. Ridley Scott se navíc nechal slyšet, že by rád dal Monopoly trošku futuristický nádech, což od režiséra, jenž je zodpovědný za Vetřelce nebo Blade Runner zní hodně podezřele. Na scénáři teď pracuje Pamela Pettler, která napsala za Mrtvou nevěstu Tima Burtona nebo velmi sympatický animák V tom domě straší. I tak ale filmová adaptace slavné hry vítězí v neoficiální soutěži o nejblbější nápad podzimu 2008. Pakliže se Ridley Scott nerozhodne přijít s extrémní verzí, v němž by hrdinové (včetně slavné „Monopoly panáčka“) bojovali se světovou hospodářskou krizí a snažili se vedle nakupování nemovitostí i o funkční vztah v soukromí a bojovali se svým svědomím, můžeme se asi jenom bát

p.s.: samozřejmě je možné, že jde o prvotřídní kachnu, ale o informaci o natáčení "Člověče, nezlob se" bychom vás také neochudili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace