Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér a hvězda Wonder Woman


ikona
Mr. Hlad
comicsmcgmegan fox
 

Nejlepší a nejnormálnějcí comicsoví hrdinové jsou rozebráni a teď pomalu přichází čas pro hrdiny, kteří mají sice na papíře tradici, ale s jejich filmovou adaptací to bude možná trošku těžké. Včera dostal režiséra chlapík zabalený do americké vlajky, teď je na řadě Wonder Woman. Amazonská princezna, která s pomocí svého „lasa pravdy“ bojuje se záporáky a vypadá u toho trošku jako milovnice drsnějších erotických praktik, je už možná pro filmové plátno trošku moc. O hlavní roli se nedávno přihlásila zpěvačka a občasná herečka Beyoncé, jíž by to ve velmi těsném kostýmku sice slušelo, ale hereckého talentu zase až tak moc nemá. Na druhou stranou fanouškovské montáže s Megan Fox jasně naznačují, že cílové publikum zajímá něco jiného než ten talent.

Zatímco se tedy řeší castingové problémy, pro Wonder Woman se domlouvá režisér, díky němuž celý projekt najednou vypadá o poznání slibněji. McG si teď v klidu kutí čtvrtého Terminátora a daří se mu i na televizním poli, ale to, co z něho udělalo hvězdu, jsou dva díly Charlieho andílků. Kombinace hlasité hudby, divoké akce a sexy děvčat fungovala skvěle a i když bylo potřeba při sledování Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu nechat mozek hodně daleko od plátna, byla to poměrně sranda. Pokud by se Wonder Woman vydala ve stopách Charileho andílků, mohlo by to být fajn. Temný rytíř vsadil sice na psychologii a vyšlo mu to, ale nějaký ten comicsově-akční výplach bez nejmenších uměleckých ambicí by se určitě také neztratil. Co na tom, že McG a Beyoncé dohromady evokují spíše videoklip? Pokud se to vezme za správný konec a vybouchne u toho pár aut, přežijeme i to laso pravdy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace