Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Palace Film Festival


ikona
Mr. Hlad
brnofestivalpraha
 

 Pokud máte v listopadu problém vybrat si z klasických filmových premiér, Palace Cinemas pro vás přichystalo poměrně zajímavou akci. Palace Film Festival nabídne čtyři kategorie, v nichž by si to svoje měl najít snad úplně každý. Best of 2008 obsahuje to nejlepší, co letošní filmový rok zatím nabídl, takže si můžete znovu vyrazit na Amerického gangstera, oscarové Až na krev a Pokání, zopakovat si na velkém plátně Temného rytíře nebo čtvrtého Ramba. Krom toho v téhle kategorii najdete třeba i Gone, Baby, Gone nebo i pár českých filmů. Special screenings nabídne pár předpremiér, mimo jiné emoupíry ve Stmívání, Leonarda DiCapria a jeho Labyrint lží nebo i starší ale velmi dobrou Mlhu, případně pro fanoušky Tonyho Starka jeho kreslenou podobu v Nepřemožitelném Iron Manovi. V sekci iShorts si na svoje přijdou milovníci krátkých filmů.

To nejlepší ale nabízí kategorie Cult movies, díky níž si můžete vychutnat na velkém plátně Gaunery Quentina Tarantina, největšího flákače jménem Dude v Big Lebowski, kultovní Mechanický pomeranč Stanleyho Kubricka, původním filmem se můžete připravit na remake Pátku třináctého a fandové drsnější podívané si mohou zajít na Takové normální zabijáky Olvera Stona nebo Scorseseho Taxikáře. No a ani ten filmový South Park by asi nebyl marný. Každopádně nabídka je to velmi slušná, ale bohužel jen pro obyvatele našeho hlavního města a Brna. Pražáci si budou do Slovanského domu moci zajít od 13. do 19. listopadu a v Brně poběží festival od 20. do 26. listopadu ve Velkém Špalíčku. Vstupné je poměrně sympatických 99,- a krátké filmy stojí ještě o padesát korun méně. Na www.palacecinemas.cz už si svoje lístky můžete zarezervovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace