Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg má fofr


ikona
Mr. Hlad
comicsremakesteven spielbergwill smith
 

Steven Spielberg měl jako režisér vždycky rozjetých několik filmů a snižovat svoje tempo nehodlá. Už nějakou dobu pracuje na životopisu prezidenta Abrahama Lincolna, jehož by si měl zahrát Liam Neeson, ale ještě před ním by měla do kin zamířit adaptace slavného comicsu Tintin. První díl příběhů mladého novináře, který procestoval ve svých dobrodružstvích celý svět, vyšel už v roce 1929 a několik sešitů vyšlo i u nás. Ti starší si možná budou pamatovat i poměrně povedený animovaný seriál, který kdysi běžel v televizi. Tintin, plánovaný jako trilogie, o jejíž režii se měl Spielberg podělit s Peterem Jacksonem, ale tvrdě narazil. Nejdříve se s režiséry rozloučil Universal, ale na volné místo rychle se svými sto třiceti miliony přispěchal Paramount. I tak to ale ještě nedávno vypadalo, že se obě strany nedohodnou, naštěstí se svými miliony dorazili i hlavouni od Sony a Spielberg s Jacksonem se momentálně dohadují, jestli si s oběma studii plácnou. Zatím jim sice bohužel odešel Thomas Sangster, který si měl zahrát hlavní roli, ale najít nějakého odpovídajícího náhradníka by neměl být problém (říkal někdo Shia LaBeouf?).

Spielberg se ale nefláká ani jako producent. O remaku korejské pecky Oldboy se toho namluvilo už hodně. O hlavní roli jednu dobu prali Nicolas Cage a Thomas Jane, ale posledních pár měsíců to vypadalo, že se nad celým projektem zavřela voda. Teď ho ale Spielberg znovu vytáhl, protože chlapíka, který strávil patnáct let v izolaci, aniž by věděl proč a je kvůli tomu opravdu hodně naštvaný, by si rád vystřihnul Will Smith. A když něco Will Smith chce, tak to dostane. Momentálně je to asi největší filmová hvězda a v Já, legenda se ukázalo, že ani eRkový rating nezabráním fanouškům, aby nasypali do pokladen kin svoje peníze. Otázka ale je, jak moc se bude muset redukovat brutalita a přidávat spielbergovské rodinné hodnoty. Dvojice Spielberg/Smith je asi to nejlepší, co může současný filmový průmysl nabídnout, i tak je ale remake Oldboye možná něco, co by tmu promítacího sálu nikdy spatřit nemuselo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace