Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sly jde do války s Jasonem a Jetem!


ikona
imf
jason stathamjet lisylvester stallone
 

Jak to říkali v Nemocnici na kraji města? Nitkovitý puls, přerývané dýchání, bolest v levém rameni. Jo, kamaráde, to bude vono. Infarkt je tady, ale kolem žádná hezká sestřička. Radši se dej rychle do kupy, jinak se týhle parády nedožiješ. Starej dobrej Sly už dávno dokázal, že nepatří do důchodu, a teď chce nakopat zadek "mladejm" klukům s rychlýma rukama? Bude to nářez, to je jistý, stačí se podívat, jak lehce ten koumák dělá z metrosexuálů ostřílené snipery (viz Matthew Marsden ve čtvrtém Rambovi). Uff... tak se nadechni a dej Jetovi a Jasonovi ještě jednu šanci. Co udělá chlápek s nejtvrdším bicepsem na téhle straně vesmíru a asijský Tryskáč, když je pošlete svrhnout diktátora v Jižní Americe, a to prosím s pořádnýma bouchačkama v ruce? Tahle sekaná bude stát za to.

Zvlášť když Stallone bude kromě režie a scénáře zaskakovat i jako ten třetí borec vzadu, co se vždycky směje, když hochům dojdou náboje a začnou rotovat vzduchem. Na všechno tohle už je trochu moc starej, ale má svojí mačetu, a nebojí se šrámů. Dokonce ani smrti. Ostatně s výhrou v téhle misi nikdo předem nepočítá. Všichni jsou The Expendables (Postradatelní).

Můžeme teď spekulovat nad tím, jestli se Jetovi a Jasonovi do třetice povede natočit slušný film (Jedinečný byl sotva průměr, War byla bez nadsázky tragédie), případně jestli je tohle pokus o pátého Ramba. Jisté je, že Stallone umí režírovat a pokud jde o akční scény, jede v těžkém oldschoolu, promazaném krví protivníků. Ať se na to koukáme z jakékoliv strany, nevidíme v naznačeném receptu takřka žádnou chybičku. Teď jen, aby se to nepřipeklo. Natáčet se začne už v únoru, a já se nemůžu dočkat prvního společného focení v plné polní. Distributor by měl začít masírovat svaly, protože ať už to dopadne jakkoliv, tenhle film bych v kinech postrádal.

Co bych naopak nepostrádal, je nový trhák Jackieho Chana. Po Zakázaném království sází v amerických vodách na to, co zafungovalo. Jeta mu ukradl Stallone, ale rodinný žánr a dobové kulisy zůstávají. I Junior Soldiers má být o jakémsi putování. Zatímco Expendables mají tři drsňáky a velký kulomet, Jackie nabízí tři bojovníky a koně. Je to poněkud nerovný souboj, ale dojení amerických teenagerů může být cestou k rozumným výdělkům a pak možná na stará kolena i k nějakému comebacku. Že by třetí Božská relikvie? Vážně bych na ní měl ještě chuť. Když to dokázal Indy, neměl by se Asijský Jestřáb nechat zahanbit. Do šedesáti by ale Jackie čekat neměl. I šlachy mají právo na zasloužený odpočinek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace