Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mladí a zpívající


ikona
Mr. Hlad
high school musicalzac efron
 

Zkusila to Britney Spears a nepovedlo se. Před ní pokoušel štěstí Vanilla Ice a zklamal a v posledních letech i zpěvák Usher a nedopadl o nic lépe, než jeho kolegové. Zpěváci a popové hvězdy by zkrátka neměli točit filmy, protože tím ubližují nejen svým kariérám, ale především svým fanouškům. A ze všeho nejvíc lidem, kteří se mezi jejich fanoušky nepočítají. V Hollywoodu stále ale ještě vládne představa, že když někdo dokáže natočit klip, zvládne i film a teď si nepravdivost tohoto tvrzení hodlá vyzkoušet na vlastní kůži i veselá bratrská kapela a objekt touhy dvanáctiletých dívek The Jonas Brothers. Ti si v komedii Walter the Farting Dog zahrají kapelu (pochopitelně), která se musí postarat o starého psa, jenž má problémy s větry. Osobně mi kombinace prdícího čokla a zpívajících teenagerů zrovna nesedí, ale bývalí komediální králové bratři Farrellyové by potřebovali znovu nahodit svou kariéru, a tak to zkouší těmi nejdivnějšími způsoby.

Zpívat a tančit však nebudou jen hudební hvězdy, ale i ty filmové. Zac Efron má sice na MovieZone potenciál stát se nejvíce nenáviděným hercem pod třicet let, ale nikdo nemůže tvrdit, že by jeho filmy byly po komerční stránce neúspěšné. I když Efron spoléhá spíše na ksicht než na herectví (a pěvecký a taneční talent), teenageři mu to zkrátka žerou a je nutné tahat z nich peníze, dokud nezestárnou a nezačnou se za své úlety stydět. Efron si tedy zahraje v dalším muzikálu. Tentokrát půjde o remake filmu z roku 1984 Footloose, v němž Kevin Bacon hudbou a tancem bojoval proti maloměstským předsudkům. Režírovat bude tvůrce třetího dílu High School Musical Kenny Ortega, takže nejspíš další Moulin Rouge očekávat nemůžeme. Každopádně s poblázněnými puberťačkami, Efronem, vlezlými songy a střídmou dávkou rebelství, které teenageři ve filmech potřebují, cítím už teď obří hit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace