Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McŠpicl chce Bondovu hlavu


ikona
imf
mcg
 

První záběry ze čtvrtého Terminátora se pravděpodobně hlavounům z Warner Bros. líbí a tak na McGho (oops) uvalili další ambiciózní sérii. Po dokončení náročné postprodukce T4 se totiž pustí do nastartování špionážního Dead Spy Running. Knižní předlohu napsal sloupkař Daily telegraph a samozřejmě je popisována jako něco mezi tím, oním a Jasonem Bournem. Jméno Ludlumovy postavy se zkrátka dostane všude a dneska už pomalu stíní i samotnému Bondovi. Není divu, že všichni chtějí navázat. Ethan Hunt je v důchodu, Xander Cage v penálu, a tak je třeba lovit další a další knížky. Je zajímavé, že v tomhle ovzduší se tak dlouho váhalo s restartem Jacka Ryana (teď se ho dokonce vzdal i Raimi, vrací se raději ke Spider-Manům), ale Warneři teď evidentně skáčou na návnadu, protože McG je veden jako oficiální roznětka a v případě úspěchu zjevně nezůstane u jednoho filmu.

O čem to bude? To ví jen málokdo, protože kniha vyjde až v červenci 2009 a její hlavní hrdina, bývalý agent MI5 Daniel Marchant, o sobě příliš nemluví. Tedy až na to srovnávání s Bournem. :) Tahle novinka může vypadat tuctově, ale myslím, že je na čase si v těch špiónech konečně udělat pořádek. Nová bondovka může vydělat další půlmiliardu a pak studia konečně zjistí, že je na čase skočit po revitalizovaném žánru, dokud se z něj kouří. Warneři v tomhle směru potřebovali oporu. Universal má Bournea, Sony těží z bondovek, Paramount se může vrátit k Mission: Impossible nebo k Ryanovi. Je tedy zjevné, že se momentálně hledá špiónský Harry Potter. Bude to právě Daniel Marchant? Angažování McG napovídá, že se k tomu Warneři staví zodpovědně, ale jak z celé situace vyjde Terminátor? Naplánovaná trilogie bude měnit režiséra s každým dílem? Všichni víme, že takové hrátky většinou vedou k bolehlavu. Ale budiž, trochu si zapřehánějme. Koho byste tak nejraději viděli v podobné roli? Bude to jeden z těch dvou na titulce? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace