Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seagal přepadne mimozemšťany?


ikona
imf
steven seagal
 

Existuje ještě šance, že by Steven Seagal znovu vážil "jen" 80 kilo? Ano, stačí letět do vesmíru! Právě tahle převratná myšlenka vrtá hlavou bývalé akční hvězdě a neváhá se o ní podělit s okolím. Jestli počítám správně, je to už asi šestá nebo sedmá zmínka o sequelu k Přepadení v Pacifiku za posledních deset let (dvojka vznikla v roce 1995). Původně měl Seagal v letadle krotit teroristy, přičemž jejich šéfa měl hrát jeho vlastní syn, pak se objevilo pár šílených zápletek a spekulací, ale teď všemu nasazuje korunu sám Seagal. Prý by chtěl pro třetí díl něco modernějšího. Tajné služby, konspirace, mimozemšťany... zkrátka trochu víc sci-fi.

Když se naposledy Seagal pokoušel o něco sci-fi (kéž bych si tak vzpomněl, jak se ten film jmenoval, je jich prostě moc), byli z toho šílení mutanti a jeden z nejhorších duelů všech dob, ve kterém si Seagal hrál div ne na Wolverinea. Brrr. Bohužel neexistuje stránka monitorující jeho aktuální fyzický stav, ale mám pocit, že Steven Seagal má zhruba dvě možnosti. Definitivně odjet někam na farmu, hrát zvířátkům na kytaru a ládovat se bioprodukty NEBO si ze sebe dělat legraci. Třeba jako tady

p.s. Stevena už jsme dlouho v DVD rubrice neměli. Asi bych se měl obětovat. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace