Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Croweův Dvojitý zásah


ikona
imf
ridley scottrussell crowe
 

Ridley Scott z nás dělá jeleny! Poté co novou adaptaci dobrodružství Robina Hooda, s všeříkajícím názvem Nottingham, Universal poslal na chvilku k ledu, vzaly za své nejen spekulace o obsazení Christiana Balea, ale i další "zaručené" informace. Na tiskovce Labyrintu lží to ale Ridley Scott konečně rozseknul. "Obsadil jsem Russella Crowea. A bude hrát obě hlavní role. Robina Hooda i šerifa z Nottinghamu". A máte to. Detaily si Scott nechal pro sebe, takže nevíme, jestli Crowe bude mlátit dalšího Crowea nebo se z jedné historické postavy stane druhá, v největším twistu od dob, kdy se po boku Kevina Costnera objevil moudrý guru Morgan Freeman. Ridley nás ale ujistil, že Robin Hood nebude nosit těsné kožené kalhoty (vzor Kevin Sorbo z Herkula). Prý je vynalezli až o nějaké tři stovky let později. Tak alespoň něco.


Pro Ridleyho je to už pátá spolupráce s Russellem Crowem. Poté co ho představil jako svalnatou mašinu v Gladiátorovi, ulíznutého kravaťáka v Dobrém ročníku, old school detektiva s mastným vlasem v Americkém gangsterovi a mírně zavalitého CIA límečka v Labyrintu lží, je to zjevně návrat k akčnější poloze, která se neštítí běhání, šermování a převlekových gagů. A kdo by se snad bál, roli lady Marian (zatím) Crowe laskavě přenechal Sienně Miller.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace