Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dva dny v Paříži: Recenze

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Cival: pravdepodobne. Kombinace "to nejhorsi z vasi pritelkyne" a "to nejlepsi z francouzskeho mistrosvetovani". Jen jsem si rikala, ze zeny byvaji otravne i zcela nezamerne. Nejen na platne. :)
Ale ja jsem to asi napsala ponekud zmatene: otravna jako postava pro sveho pritele byla, ale misty bylo otravne i to, jak coby tvurkyne budovala komicno.
109148
Cival: pravdepodobne. Kombinace "to nejhorsi z vasi pritelkyne" a "to nejlepsi z francouzskeho mistrosvetovani". Jen jsem si rikala, ze zeny byvaji otravne i zcela nezamerne. Nejen na platne. :) Ale ja jsem to asi napsala ponekud zmatene: otravna jako postava pro sveho pritele byla, ale misty bylo otravne i to, jak coby tvurkyne budovala komicno.
0 0
reagovat
Ja myslim, ze jeji "otravnost" je zamer, ne? (snad) 8)
109146
Ja myslim, ze jeji "otravnost" je zamer, ne? (snad) *8)*
0 0
reagovat
Čtivá, vtipná a výstižná recenze:-) Exhibice profesionálního filmového teroristy Bruhla, rodinná a francouzská národní klišé, zbytečně explicitní a často se opakující trapnosti tvoří nános, který je nutno smést, abychom se dostali k podstatě: není jednoduché s někým vydržet a vůbec nezáleží na tom, zda ústřední dvojici dělí národnost, věk nebo názory. Důležité je, jestli je něco poutá tak, že spolu chtějí být. I v Paříži, městě (jejích nesčetných bývalých) milenců.
Sdílím onen nepotlačitelný dojem, že Julie Delpy ve svém režijním debutu antipatie vzbuzuje (na rozdíl od svého amerického povaleče, který upřímností a ignorancí paradoxně boduje) Možná tím, že se pokouší budovat komično jakýmsi rozevlátým, ale v důsledku velmi nuceným způsobem. Přestává být ženská a počíná být otravná. (Ano, já vím, že se to nevylučuje:) 70%
109144
Čtivá, vtipná a výstižná recenze:-) Exhibice profesionálního filmového teroristy Bruhla, rodinná a francouzská národní klišé, zbytečně explicitní a často se opakující trapnosti tvoří nános, který je nutno smést, abychom se dostali k podstatě: není jednoduché s někým vydržet a vůbec nezáleží na tom, zda ústřední dvojici dělí národnost, věk nebo názory. Důležité je, jestli je něco poutá tak, že spolu chtějí být. I v Paříži, městě (jejích nesčetných bývalých) milenců. Sdílím onen nepotlačitelný dojem, že Julie Delpy ve svém režijním debutu antipatie vzbuzuje (na rozdíl od svého amerického povaleče, který upřímností a ignorancí paradoxně boduje) Možná tím, že se pokouší budovat komično jakýmsi rozevlátým, ale v důsledku velmi nuceným způsobem. Přestává být ženská a počíná být otravná. (Ano, já vím, že se to nevylučuje:) 70%
0 0
reagovat
Nebyl to špatný film, ale nemůžu si pomoc, Julie Delpy je mi skoro v každém svém filmu vrchně nesympatická. Docela by mě zajímalo, jestli je na tom někdo podobně nebo to je jenom čistě můj problém.
108908
Nebyl to špatný film, ale nemůžu si pomoc, Julie Delpy je mi skoro v každém svém filmu vrchně nesympatická. Docela by mě zajímalo, jestli je na tom někdo podobně nebo to je jenom čistě můj problém.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se