Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Man ochutná ruskou pěst


ikona
imf
iron man
 

DVDčko s druhým nejúspěšnějším comicsem letošní sezóny je za humny a tak se Jon Favreau rozpovídal o dvojce. Už teď je jasné, že se jí nedočkáme v dubnu 2010, ale Marvel udělá všechno proto, aby se kamery rozjely co nejrychleji. Favreau tak leží po kolena v comicsech i rozepsaném scénáři a přemýšlí hodně dopředu. Kromě dvojky má prý naplánovaný i třetí díl a Starkovu účast v Avengers.

Pracovního vytížení na dlouhá léta dopředu se prý nebojí, konečně točí něco, co ho opravdu baví. Pod nánosem PR řečiček jsme naštěstí objevili i řadu zajímavostí ohledně zápletky sequelů. Mandarin, hlavní nemesis Tonyho Starka v comicsové předloze, bude pravděpodobně i nadále pouze skrytou silou v pozadí a definitivně zaútočí až ve trojce. Po událostech posledních týdnů si však Favreau hodně slibuje od ruské technologické konkurence. Crimson Dynamo je východoevropskou odpovědí na Starkův nejlepší vynález a v předloze existuje hned dvanáct reinkarnací tohoto obra, co umí zacházet s elektřinou. Vztahy mezi Západem a Východem ještě nejsou napjaté natolik, abychom mohli očekávat návrat čtvrtého Rockyho, ale z tuctu variant už lze vybrat nějakou politicky korektní. Přesun k "úsvitu nové studené války" může někomu připadat jako malování čerta na zeď, ale Hollywood byl vždycky o krok před nudnou realitou (vzpomínáte na Red Dawn?).

Motivace a nepřátelé tedy Starkovi chybět nebudou. Teď by to ještě chtělo nějaké ty termíny. Mám sice comicsů plné zuby, ale na hláškujícího Downeyho Jr. budu čekat rád. Zvlášť když v Tropické bouři dokázal, že tvrdí muziku i bez plechu (recenze již veeeeelmi brzy :).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace