Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kilmer vypustí páru


ikona
imf
val kilmer
 

Kéž by to bylo třeba v pokračování Komanda. Bohužel se jedná o ekologický horor jménem The Steam Experiment, ve kterém se Kilmer objeví jako šílený vědec, který má problémy s prosazováním jedné ze svých odvážných teorií. Podle něj nám totiž pod vlivem globálního oteplování měknou mozky. Aby svou práci doložil pádnými důkazy, zavře partu divných existencí do tureckých lázní a začne jim tam zvedat teplotu. Kdo se neuvaří, ten zblbne! Jediný, kdo může nebožáky zachránit je novinář Armand Assante (!). Když otiskne článek o tom, že Kilmer je génius, půjde teplota zase poslušně dolů. V opačném případě bude pára syčet tak, že se začnete shánět po nanuku.

Já jdu hledat plácačku na mouchy, protože přebírat tyhle céčkové thrillery je vážně otrava. Ne že by mě ta zápletka na první pohled nezaujala, absurdní je na to dost, ale Kilmer, Assante nebo Eric Roberts? Ti to měli spočítané ještě předtím než se Shia LaBeouf naučil mluvit a pod vedením Phillippe Martineze (Van Dammeova Probuzená smrt) to dotáhnou akorát tak do trafiky na pult "všechno za 49,-". Proč o tom píšeme? Nedávno jsme řešili Christensena, Walkera a další mladíky, kteří to po slibných projektech rychle zalomili. Teď jsou na řadě staříci, snažící se v hollywoodské divočině znovu nastartovat motor. Kilmer měl Kiss, Kiss, Bang, Bang, Eric Roberts se mihnul v Temném rytířovi, ale zjevně to stačit nebude. Možná všechny spasí John Travolta, který se ve Scottově Pelham 123 vrací už asi podeváté. Ale při pohledu na ten obrázek v galerii bych spíš tipoval další průšvih. Vážně už se přestaly psát dobré (nové) role pro herce nad pětačtyřicet?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace