Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clooney v povětří


ikona
imf
george clooney
 

V Michaelu Claytonovi si zahrál "uklízeče" a sako pravděpodobně neodloží ani při natáčení knižní adaptace Up In the Air. Bojíte se létat? Hrdina nového filmu George Clooneyho létání miluje. Pracuje jako ten nejelitnější vyhazovač, kterého si dovedete představit. Vaše firma čelí hubeným časům - George přijde, zhodnotí a naordinuje dietu, což většinou znamená masivní propouštění. Až mu podáte ruku, berte jako fakt, že jeho úsměv je hraný. Tenhle chlápek rozhodne o vašem osudu. A nehne při tom ani brvou. Jeho jediná vášeň totiž není spoutána se zemskou tíží. Clooney totiž miluje luxus první třídy, ochotné letušky a brouzdání skrz USA Today. Jeho vlastní svět v oblacích, ve kterém střádá míle, aby dosáhnul magické hodnoty jeden milion. Už je to na dosah. Nirvána se spoustou z toho vyplývajících bonusů. Jeho životní cíl.

Hlavního hrdinu ve filmu zastihneme na začátku velkého výletu. Phil Fogg chtěl obcestovat svět za 80 dní, Georgeovi stačí pouhých šest. Navštíví osm měst, v každém si trochu užije a někde nad Sioux Falls konečně ručička jeho tachometru vstoupí do ráje. Jeho neuvěřitelná cesta ale přinese mnohem víc, než čekal. Uprostřed všeho luxusu a přemítání o vlastních cílech, se konečně jeho svědomí začne probouzet. Ale nebude to příliš vážné, ostatně tenhle film režíruje Jason Reitman (Děkujeme, že kouříte, Juno), takže můžeme čekat něco na způsob sofistikované legrace, ve které nezaniknou vážně míněné business podtóny v Clooneyho pokusech o laškování s letuškami. A protože téma po tom přímo volá - kam jste naposled letěli a co se vám tam přihodilo. Detektory, prohlídky, bufety, klepající se křídla, letušky, zavazadla. Chceme vědět všechno. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace